DRY-NEEDLING PRAKTIJK SCHIEPERS

Rated 5 out of 5

Via via kwam ik bij Charlotte terecht. En wat een geluk had ik daarmee! Na jarenlang pijn te hebben gehad kan ik eindelijk weer pijnvrij door het leven. Charlotte is erg bekwaam en daarnaast zeer vriendelijk. Echt een aanrader!

Melissa Gerards
1 september 2022
Rated 5 out of 5

Charlotte helpt mij al jaren om (sport-) blessures te genezen dan wel te voorkomen. Vastzittende spieren maakt zij los met behulp van dry needling waar nodig ondersteund door (stevige) massage. Dankzij haar behandelingen blijft het voor mij mogelijk om te sporten. Zij laat zich regelmatig bijscholen waarna zij uitlegt hoe dit bij mijn klachten toegepast zou kunnen worden. Zij is een meelevende persoonlijkheid en ik vertrouw haar zowel in haar vak en als persoon volkomen.

Josien B.
1 september 2022
Rated 5 out of 5

Sinds ca. 10 jaar ben ik periodiek in behandeling bij Charlotte voor spierklachten. Ik kijk altijd weer uit naar de volgende behandeling omdat dit voor mij weer een poosje veel minder klachten betekent. Charlotte is een vakvrouw pur sang! Altijd op zoek om de behandelwijzen nog beter te laten aanslaan naar mij als klant maar ook in de verdere professionalisering van haar vak dmv bijscholing en opleiding. Zij is betrokken en empathisch.

Ingrid Mulkens
30 augustus 2022
Rated 5 out of 5

Charlotte voelt ala minute aan wat er nodig is en heeft mij na jaren lang fysio bezoeken en veel rug en nekklachten super goed behandeld! Zo fijn dat de kern van de pijn zo snel en effectief opgelost kon worden! Dankjewel Charlotte!

Sam Schobbe
7 september 2022

Laat zelf een review achter!